Jobb och Miami

Hej jag vet att det varit lugnt ett tag och att du antagligen undrat vad jag haft för mig! Jo, jag har lagt mycket tid på att söka jobb så klart. (Tipsa gärna om mig.)Sedan har jag också jobbat en hel del med den här.

Park Central Hotel 72

Park Central Hotel

Jag och sladdisen har dansat en heldel till Doris Day, Perhaps Perhaps Perhaps som för övrigt är med i den utomordentliga filmen Strictly Ballroom. (På Warsaw Ballroom?)

Jag har förstått att många av er är intresserade av DIY lamporna jag gjort. Det är förstås inspirerande och i dag begav mig ut för att leta material till en lampa jag gått och klurat på rätt länge nu. Tyvärr hittade jag inte vad jag sökte men jag fick bra tips, så håll ut!

So I have been working a lot with finding work and also this Park Central Hotel in Miami. I have also danced to Doris Day, Perhaps Perhaps Perhaps, with my youngest daughter.

Iv’e noticed that some of you are interested in the lamps that I have made and I went out today trying to get supplies to make one Iv’e been thinking about for quite some time now… I didn’t find it, but I’m on it.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s