Gör ditt eget ströbröd. Det tar lika lång tid som att läsa inlägget.

Ströbröd, är det värdens roligaste ämne?

Nej, det tycker inte jag heller, men i alla fall, gör det själv. Brödkanterna som inte hinner ätas upp innan de blir torra och trista – torka dem helt och kör i mixern. Häll i en ren och torr burk så håller det länge, länge.


Ströbröd

Inte kantareller, ströbröd.Eget ströbröd

Throw your dry bread in the mixer. Your own bread crumbs are ready!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s